MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 01 Listopada 2018

Gimnastika u Nastavno-sportskoj dvoraniGimnastika u Nastavno-sportskoj dvoraniU ponedjeljak, 1. X. 2018. godine, od 17:30 do 18:30, u Nastavno-sportskoj dvorani u Belom Manastiru, u terminu održavanja gimnastike pod imenom "Relax-program", na gimnastiku su krenule i "Oazine" korisnice. Gimnastiku organizira "Skok-klub – športska rekreacija i ples", a vodi je trenerica Ivana Major.

Gimnastika će se održavati ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18:30 do 19:30 sve do 30. XI. 2018. Namijenjena je osobama iznad 60 godina pa će se i trenerica time voditi pri izboru vježbi.

Korisnika nema kod kuće, a ima i oštrog psaKorisnika nema kod kuće, a ima i oštrog psa(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 1. X. 2018. godine, od 9 do 11 sati, dvoje "Oazinih" aktivista uruči(va)li su "Oazinim" korisnicima – primateljima toplih obroka poklon-paketiće povodom Međunarodnog dana starijih osoba. Paketići su sadržavali keks, čaj i čestitku. Čestitke su izrađene na volonterskoj akciji "Seniori za seniore" (vidjeti ovdje), a spakovala ih je "Oazina" aktivistica Ana (vidjeti ovdje), koja ih je i uruči(va)la korisnicima.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok