MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 24 Srpnja 2020

Verzija članka s portala 'Novosti'Verzija članka s portala 'Novosti'U zagrebačkim "Novostima" broj 1075 (24. VII. 2020, str. 7 dodatka "Kronika") objavljen je članak pod naslovom "Volonterski 'Promoparkić'", u kome je opisano volontersko događanje u belomanastirskom Etnološkom centru baranjske baštine (vidjeti OVDJE). Isti članak objavljen je dva dana ranije i na portalu "Novosti" na ovoj adresi.

Organizator: ŠRD 'Linjak' TopoljeOrganizator: ŠRD 'Linjak' TopoljeŠRD "Linjak" Topolje organizira 22. Somijadu, koja će se kao trodnevno takmičenje održavati u petak, subotu i nedjelju, 31. VII. i 1-2. VIII. 2020. godine. Ovaj put, zbog epidemije koronavirusa i preventivnih mjera Stožera civilne zaštite, održat će se samo takmičenje, bez muzike i fišijade.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok