MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 21 Srpnja 2020
Utorak, 21. 07. 2020.

Pismo volonterke Milice

Milica Kuzmanović, volonterka u RNV-uMilica Kuzmanović, volonterka u RNV-u"Oaza" je primila e-pismo od Milice Kuzmanović iz Beograda, koja volontira u zagrebačkom RNV-u i koja je nedavno bila u Belom Manastiru na volonterskom događanju nazvanom "Promoparkić". Njezino pismo prenosimo u cijelosti:

"U utorak, 14.7.2020. godine, u Etnološkom centru baranjske baštine u Belom Manastiru održali smo prezentaciju pod nazivom "Promoparkić". Ideja ovog okupljana bila je da međunarodni volonteri RNV-a (Romskog nacionalnog vijeća) podijele svoja iskustva i potaknu mlade da volontiraju u svom gradu, svojoj državi ili inozemstvu.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Gradsko kazalište Beli Manastir i Centar za kulturu organiziraju 9. Dječji kazališni festival, koji će se, zbog pridržavanja epidemioloških mjera, održati na ljetnoj pozornici Centra za kulturu. Na festivalu će biti prikazane četiri predstave ovim redoslijedom:

  • 27. VII. 2020. – "Pale sam na svijetu"
  • 28. VII. 2020. – "Priča o prometu"
  • 29. VII. 2020. – "Luckasti klauni"
  • 30. VII. 2020. – "Put po svijetu"
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok