MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 20 Kolovoza 2019
Utorak, 20. 08. 2019.

Ivana Bandov Paulić - intervju

Ivana Bandov PaulićIvana Bandov PaulićJako smo ponosni na dva projekta Zaželi. Zaposleno je 48 žena, a brinu se o 300-tinjak korisnika. Žene će imati posao dvije godine, a starijima mnogo znači i samo to što porazgovaraju s njima, navodi dogradonačelnica

Ivana Bandov Paulić 37-godišnja je diplomirana pravnica i zamjenica gradonačelnika Belog Manastira. Prva je to žena u vodstvu Belog Manastira, a u gradskoj je upravi angažirana, među ostalim, i na projektima koji poboljšavaju položaj žene na tržištu rada, pa time i u društvu.

(Cijeli intervju pročitajte ovdje: lokalni.vecerni.hr;
foto: Grad Beli Manastir)

Treći ovogodišnji festival 'BikeOS'Treći ovogodišnji festival 'BikeOS'

Boris Piližota, zamjenik osječkog gradonačelnika, najavljuje na svojoj FB-stranici za sljedeću subotu (24. VIII. 2019) događanja vrijedna pažnje: Čak tri paralelne manifestacije – utrka trkača Sunset Run Osijek, već etablirani BikeOs i Gumiranje – spuštanje na gumama niz Dravu, obilježit će ovaj vikend u Osijeku!

Trg slobode u Belom Manastiru (pogled prema sjeveru)Trg slobode u Belom Manastiru (pogled prema sjeveru)

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok