MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Nedjelja, 11 Kolovoza 2019

Klara, Dubravka i Marija igraju "Rummy"Klara, Dubravka i Marija igraju "Rummy"U svibnju 2019. godine završio je "Oazin" projekt "Dostojanstveno starenje III", kojega je financiralo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U okviru toga projekta u "Oazinom" dnevnom boravku održavale su se dnevne aktivnosti namijenjene osobama starije životne dobi. I sām "Oazin" dnevni boravak obnovljen je zahvaljujući jednokratnoj potpori istog ministarstva.

Nedjelja, 11. 08. 2019.

14. Land-art-festival Slama

Svijet jedinstvenog spoja umjetnosti i darova prirode još jednom će oživjeti, uz stvaralaštvo umjetnika na 14. izdanju Land-art-festivala Slama, od 12. do. 18. VIII. 2019. godine, na "Kovačkim livadama", smještenima između Osijeka i Bilja, uz temu "Radost življenja".

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok