MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Subota, 05 Listopada 2019

Dr. Aleksandar Horvat (desno)Dr. Aleksandar Horvat (desno)(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 5. X. 2019. godine, u novosadskom Muzeju Vojvodine, održan je naučni skup pod naslovom "Baranja kroz vekove. Slojevi kulture Baranje". Skup su organizirali Vukova zadužbina iz Beograda i Muzej Vojvodine iz Novog Sada. Predsjednik Organizacionog odbora skupa bio je dr. Drago Njegovan, direktor Muzeja, a jedan od dva sekretara tog odbora bio je mladi doktor nauka Aleksandar Horvat, porijeklom Belomanastirac, kustos i historičar u Odeljenju savremene istorije tog Muzeja.

Potezanje konopa za ženePotezanje konopa za ženeU subotu, 5. X. 2019. godine, "Matica umirovljenika Grada Beli Manastir" organizirala je šeste Međunarodne sportske susrete starijih osoba. Na njima je sudjelovalo oko 150 umirovljenika iz Pečuha, Subotice, Osijeka, Darde i Belog Manastira.

Subota, 05. 10. 2019.

Danas u Lugu

Festival za ljutomaneFestival za ljutomane

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok