MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 15 Svibnja 2017

Učiteljica, Dječačina Mile, Petrak, Brančilo, Djed Rade, ZoraUčiteljica, Dječačina Mile, Petrak, Brančilo, Djed Rade, Zora(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 15. V. 2017. godine, s početkom u 19 sati, a u sklopu manifestacije "Različitost je bogatstvo", u belomanastirskoj kinodvorani prikazana je komedija "Golubija vremena" u izvođenju Narodnog pozorišta Sombor. Ulaz na predstavu bio je slobodan.

Domski zbor i voditeljica programa Zdenka StojadinovićDomski zbor i voditeljica programa Zdenka Stojadinović(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 15. V. 2017. godine, s početkom u 10 sati, Dom za starije i nemoćne osobe u Belom Manastiru obilježio je 30-godišnjicu postojanja. S radom je započeo 15. V. 1987. godine s 14 zaposlenih, a sad ima 50 zaposlenih, koji se brinu o 180 štićenika. Nakon pozdravnih govora ravnatelja Darka Tolića i župana osječko-baranjskog Vladimira Šišljagića, ravnatelj Doma prezentirao je njegov rad u proteklih 30 godina.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok