MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 13 Kolovoza 2020

Sakog četvrtka - 'Rummy'Sakog četvrtka - 'Rummy'U četvrtak, 13. VIII. 2020. godine, u "Oazinom" dnevnom boravku, održane su još jedne dnevne aktivnosti četvrtkom, kojima su prisustvovale tri članice standardne ekipe: Klara, Mara i Margita (Greta). Kako ih je za stolom bilo tek tri, a kažu da je društvena igra "Rummy" koju one rado igraju zanimljivija u četvero, priključila im se i dežurna "Oazina" volonterka Ana.

Pisanje lijevom rukomMeđunarodni dan ljevakaPisanje lijevom rukom dan je kojim se diljem svijeta pokušava pobuditi svijest o prednostima i nedostacima te osobine. Britanski Klub ljevaka je 13. kolovoza 1992. po prvi puta organizirao obilježavanje Međunarodnog dana ljevaka.

Klub ljevaka (The Left-Handers Club) utemeljen je u Velikoj Britaniji 1990. kako bi njegovi članovi bili u tijeku s novim proizvodima koji su im dostupni i kako bi svoje zajedničke poglede izložili proizvođačima i svijetu općenito. Naime, danas je to međunarodna organizacija i vodeće svjetsko savjetodavno središte o pitanjima ljevaka.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok