MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 07 Travnja 2020

Vesna NedićVesna NedićU utorak, 7. IV. 2020. godine, s početkom u 10 sati, održana je online-radionica za popunjavanje prijavnih obrazaca za Poziv 2 za velike projekte u okviru Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj (o Fondu vidjeti OVDJE). Poziv za velike projekte raspisan je 10. III. 2020. (vidjeti OVDJE) te je na ovaj način odrađena radionica koja bi potencijalnim prijaviteljima trebala pomoći u popunjavanju potrebnih obrazaca i dostavi potrebne dokumentacije.

Utorak, 07. 04. 2020.

"Oaza" u "Glasu Slavonije" (II)

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U "Glasu Slavonije" od utorka, 7. IV. 2020. godine, na 21. stranici, objavljen je veliki članak belomanastirskog dopisnika Ivice Getta pod naslovom "Stariji, javite se za pomoć", nadnaslovom "Grad plaća tople obroke Oazinim korisnicima" i podnaslovom "Beli Manastir financirao je i nabavu artikala za socijalnu samoposlugu". U članku je opisano kako se Grad Beli Manastir brine o starijima i nemoćnima u vrijeme pandemije koronavirusa.

Medicinske sestre i primalje čuvaju naše zdravljeMedicinske sestre i primalje čuvaju naše zdravlje"Podržimo medicinske sestre i primalje"

Dana 7. travnja 2020. godine, povodom Svjetskog dana zdravlja, Svjetska zdravstvena organizacija (SZO) porukom "Podržimo medicinske sestre i primalje" tematski je naglasila važnost rada i truda medicinskih sestara i primalja i tako nas podsjetila na njihov doprinos očuvanju zdravlja svih ljudi.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok