MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Nedjelja, 05 Travnja 2020

Topli obrokTopli obrokU mjesecu ožujku 2020. godine, dok se pandemija koronavirusa zahuktavala, i dalje je provođena "Oazina" socijalna usluga dostava besplatnih toplih obroka za 26 potrebitih i ugroženih građana Belog Manastira i prigradskih naselja. Nakon što su u drugom mjesecu potrošena sva odobrena sredstva Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, tu socijalnu uslugu financira Grad Belog Manastira.

'Oazina' zaposlenica Sandra i korisnica Burze odjece i obuce'Oazina' zaposlenica Sandra i korisnica Burze odjece i obuce

Od 16. III. 2020. godine, zbog pandemije izazvane koronavirusom, "Oazina" burza odjeće i obuće je ZATVORENA, što znači da ne radi s korisnicima, tj. niti prima, niti izdaje robu.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok