MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 03 Travnja 2020
Petak, 03. 04. 2020.

Baranjska knjiga o boćanju

Bariša Boras sa svojom knjigomBariša Boras sa svojom knjigomZa četvrtak, 19. III. 2020. godine, bilo je najavljeno javno predstavljanje fotomonografije "Kuća boćanja : Fotozapisi o boćarskom klubu 'Vid' Beli Manastir" u restoranu Lovačkog doma "Srndać". Monografiju je koncem 2019. godine, u suradnji s B. K. "Vid", izdao belomanastirski Zavod za baranjsku povjesnicu kao treću knjigu u svojoj "biblioTECI / Sport u Baranji". Zbog pandemije koronavirusa i ta promocija morala je biti odgođena na neodređeno vrijeme.

Nositelj projekta: Udruga žena VukovarNositelj projekta: Udruga žena VukovarU petak, 3. IV. 2020. godine, u 13:39 sati, voditeljica projekta "Nova znanja – nove prilike" Jelena Janković iz Udruge žena Vukovar uputila je e-mail s naslovom "Obavijest o rezultatima testiranja" svim kandidatima koji su učestvovali u "Oazinim" motivacijskim radionicama u Osijeku i Belom Manastiru (vidjeti OVDJE i OVDJE) te u psihološkom testiranju održanom telefonskim putem (vidjeti OVDJE):

Prepravljene suknjePrepravljene suknje"Oazin" šnajderaj djeluje kroz trogodišnji program "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U njemu krojačica Jelena Opačić-Matijević za socijalno ugrožene i starije osobe s područja Grada Belog Manastira besplatno krpi garderobu i izrađuje upotrebne predmete od robe donirane "Oazinoj" burzi koju nitko ne želi preuzeti.

U prvih 15-ak dana mjeseca ožujka (marta) 2020. godine "Oazina" burza odjeće i obuće dobivala je urednu garderobu, koju nije trebalo krpiti ili prepravljati. Zato je "Oazina" krojačica imala malo posla: prekrojila je samo dvije suknje, suzila ih i skratila za potrebe jedne "Oazine" korisnice. Zbog pandemije uzrokovane koronavirusom "Oaza" od 16. III. ne radi s korisnicima do daljnjega, a svi zaposlenici rade od kuće (vidjeti OVDJE).

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok