MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 01 Travnja 2020

Posljednja radionica prije pandemije koronavirusaPosljednja radionica prije pandemije koronavirusa(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U trećem mjesecu 2020. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su dvije likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom od 18 do 20 sati, a pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević. Održane su 2. i 9. ožujka, a na njima je bilo 6 odn. 8 korisnica. Zbog pandemije izazvane koronavirusom "Oaza" je 16. III. otkazala sve aktivnosti s korisnicima (vidjeti OVDJE i OVDJE) pa se otada ne održavaju ni likovno-kreativne radionice.

Od 1. IV. 2020. godine građanima Hrvatske dostupne su e-Propusnice na adresi https://epropusnice.gov.hr. S te adrese moguće je jednostavno slanje zahtjeva za izdavanje e-Propusnica, koje u potpunosti zamjenjuju fizičke propusnice.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok