MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Subota, 07 Ožujka 2020
Subota, 07. 03. 2020.

Osmomartovska zabava u Bolmanu

Ples u Domu kulture u BolmanuPles u Domu kulture u Bolmanu(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Kao što je bilo i najavljeno, u bolmanskom Domu kulture i u organizaciji udruge "Zlatna žena", održana je u subotu, 7. III. 2020. godine, zabava povodom Dana žena. Goste je zabavljao "Casper bend", a kako je zabava protekla, može se vidjeti u fotoalbumu BaranjaMedije. Objavljen je i videozapis, koji se može pogledati OVDJE.

(Foto: Rajko Cicak, BaranjaMedija)

Novi korisnik likovno-kreativne radionice: gimnazijalac DespotNovi korisnik likovno-kreativne radionice: gimnazijalac Despot(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U drugom mjesecu 2020. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su četiri likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom od 18 do 20 sati, a pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević. Održane su 3, 10, 17. i 24. veljače. Na njima je bilo 6, 7, 5 i 7 korisnica.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok