MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 05 Ožujka 2020

Marija Šeremešić na otvaranju izložbeMarija Šeremešić na otvaranju izložbe(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 5. III. 2020. godine, s početkom u 18 sati, u izložbenom prostoru belomanastirskog Etnološkog centra otvorena je "Izložba fotografija vjenčanih parova 1930.-1980.", a potom je u konferencijskoj dvorani predstavljena knjiga "O Šokcima je rič", s podnaslovom "Zbornik radova s međunarodnog okruglog stola 2016.-2018."

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Od četvrtak, 5. III. 2020. godine, pa sljedećih deset dana (do 15. III.), u izložbenom prostoru belomanastirskog Etnološkog centra (Ulica kralja Tomislava 70) bit će otvorena "Izložba fotografija vjenčanih parova 1930.-1980." Izložene fotografije moći će se razgledati radnim danom od 9 do 15 sati.

Za danas gotovo - vidimo se sljedećeg četvrtkaZa danas gotovo - vidimo se sljedećeg četvrtkaNeke "Oazine" korisnice sastaju se svakog četvrtka poslijepodne u "Oazinom" dnevnom boravku. Druže se uz društvenu igru "Rummy". Standardnu ekipu čine Mara, Klara, Dubravka i Margita (na slici). Tako je bilo i u mjesecu veljači 2020. godine.

Logo projektaLogo projekta

(Prijavnica)

Pozivamo dugotrajno nezaposlene osobe da se uključe u projekt "Nova znanja – nove prilike". Taj projekt će im omogućiti besplatno osposobljavanje za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU. Osposobljavanje odn. edukaciju provest će učilište za odrasle u Osijeku. Polaznicima koji dolaze izvan Osijeka platit će se putni troškovi.

Dugotrajno nezaposlene osobe koje se žele prijaviti moraju zadovoljiti ove kriterije:

  • mladi do 30 godina – nezaposleni iznad 6 mjeseci
  • osobe starije od 30 godina – nezaposlene iznad 12 mjeseci
  • imati najmanje srednju stručnu spremu
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok