MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 31 Ožujka 2020

'Oazine' kreativke (bez voditeljice)'Oazine' kreativke (bez voditeljice)Protekao je i ožujak, treći mjesec 2020. godine, a u njemu su uslijed pandemije koronavirusa održane samo dvije likovno-kreativne radionice utorkom pod vodstvom AneJeličić. Radionice u "Oazinom" dnevnom boravku održane su 3. i 10. ožujka s početkom u 18 sati. Sveukupno im je prisustvovalo 14 vjernih korisnica (7 i 7).

Utorak, 31. 03. 2020.

"Oazin" rad od kuće

Vesna NedićVesna NedićKako smo i objavili 16. III. 2020. godine (OVDJE), "Oaza" je s tim datumom otkazala sve aktivnosti s korisnicima u svojim prostorijama i najavila rad od kuće u skladu s preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, a radi sprečavanja širenja zaraze koronavirusom.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok