MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Subota, 21 Ožujka 2020

Škrobina donacijaŠkrobina donacijaVeliko srce Vladimira ŠkrobeBaje, vlasnika Etnorestorana "Baranjska kuća" iz Karanca, koje nikad ne miruje, opet je proradilo u ovo za sve nas teško vrijeme. Naime, u jeku koronavirusa, kad smo svi zabrinuti i okrenuti sebi, Bajo se sjetio "Oazinih" korisnika besplatnih toplih obroka: osobā starije životne dobi, korisnikā socijalne pomoći, bolesnih i nesposobnih za rad – koji tople obroke primaju samo radnim danima – te im za vikend donirao jedan obrok u vidu porcije graha i tri kriške kruha.

Podrška osobama s 'daunom'Podrška osobama s 'daunom'

Organizacija Down Syndrome International (DSI) službeno je odredila 21. ožujak (mart) kao Svjetski dan osoba s Downovim sindromom (WDSD). Navedeni datum izabran je kako bi označio jedinstvenost tog sindroma u potrostručenju (trisomiji) 21. kromosoma.

Taj svjetski dan prvi put je obilježen u Singapuru 2006. godine, a mnoge organizacije širom svijeta kasnije su se pridružile obilježavanju kroz razne događaje i aktivnosti, tako da se današnji datum obilježava u cijelom svijetu.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok