MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Nedjelja, 01 Ožujka 2020

Unikatni damski suncobraniUnikatni damski suncobrani(Fotoalbum BaranjaMedije može se vidjeti ovdje)

U nedjelju, 1. III. 2020. godine, s početkom u 17 sati, u belomanastirskom Etnološkom centru baranjske baštine održana je izložba unikatnih damskih suncobrana nekadašnje Belomanastirke Duške Marčeta pod naslovom "Niti koje nas spajaju". Na toj rijetko viđenoj i atraktivnoj izložbi, koju je organiziralo Kolo srpskih sestara "Sveta Jelena Dečanska" iz Belog Manastira, bilo je predstavljeno 17 suncobrana te nekoliko lepeza i šešira.

(Izvor i foto: Rajko Cicak)

Zbornik 'O Šokcima je rič'Zbornik 'O Šokcima je rič'U četvrtak, 5. III. 2020. godine, s početkom u 18 sati, u belomanastirskom Etnološkom centru baranjske baštine bit će predstavljen Zbornik radova s međunarodnoga okrugloga stola 2016.-2028. "O Šokcima je rič".

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok