MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 21 Veljače 2020

Pravi maskenbalPravi maskenbal(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 21. II. 2020. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održana je trideset i treća "Oazina" zabavna radionica za djecu. Bliži se kraj vremenu karnevala pa je i ova radionica bila u skladu s tim. Izrađivane su maske od gipsa i održan je maskenbal.

Mira Anić, Lidija Stojković, Svetlana Marinković, Jasna Petrović (slijeva)Mira Anić, Lidija Stojković, Svetlana Marinković, Jasna Petrović (slijeva)U petak, 21. II. 2020. godine, s početkom u 13 sati, u prostorijama osječke Udruge za rad s mladima Breza, Ulica Lorenza Jägera 12, održane su godišnja i izborna skupština Mreže pružatelja socijalnih usluga SOS-NET. Na skupštini su bili predstavnici osam članica Mreže, a među njima i Neno Radić iz Mirovne grupe Oaza.

Međunarodni dan materinskog jezikaMeđunarodni dan materinskog jezikaMeđunarodni dan materinskog jezika obilježava se svake godine 21. veljače (februara) od 2000. godine s ciljem unapređivanja, učenja i razvoja materinskog jezika te njegovanja jezične i kulturne različitosti i višejezičnosti.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok