MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 03 Listopada 2019

Dio izloženih slikaDio izloženih slika(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje i ovdje-BaranjaMedija)

U četvrtak, 3. X. 2019. godine, s početkom u 18 sati, u Galeriji Centra za kulturu Grada Belog Manastira, otvorena je izložba slika pod naslovom "Zelena i zlatna Baranja", na kojoj je izloženo 27 slika sa 6. Međunarodne likovne kolonije starijih osoba, održane 1. i 2. lipnja 2019. godine u belomanastirskom Etnološkom centru baranjske baštine. Izložbu je organizirala i katalog pripremila "Matica umirovljenika (MU) Grada Beli Manastir".

Četvrtak, 03. 10. 2019.

Rad "Oazine" praonice (IX/2019)

Sušenje veša u zajedničkom prostoru Društvenog centraSušenje veša u zajedničkom prostoru Društvenog centraU toku devetog mjeseca 2019. godine veš se u "Oazinoj" praonici prao tri puta. Dva puta se prao za potrebe socijalno ugrožene osobe i jednom za potrebe Društvenog centra. Kako je tokom devetog mjesec sva odjeća pristigla u "Oazinu" burzu bila uredna, nije bilo potrebe za njenim pranjem. Hvala donatorima koji su u "Oazu" donijeli svu uredno pripremljenu odjeću.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok