MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 01 Listopada 2019

Mario Kodžoman (drugi slijeva)Mario Kodžoman (drugi slijeva)(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Ako ste zainteresirani za o(t)puštanje uz sviranje na djembe-bubnjevima, trebalo je samo prijaviti se na početni tečaj koji organizira osječka bubnjarska skupina RitmOS. Tečaj je počeo 1. X. 2019. godine, u 18:30 sati, u Osnovnoj školi Antuna Mihanovića u Osijeku, a sastoji se od šest radionica.

Razred 3.c učiteljice Julijane FremecRazred 3.c učiteljice Julijane Fremec(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 1. X. 2019. godine, u sklopu projekta "Nasilje baš nije fer", financiranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, u OŠ Darda održana je treća radionica u 3.c-razredu. Radionicu je održala njihova učiteljica Julijana Fremec. Tema radionice bila je "Dobra komunikacija".

Utorak, 01. 10. 2019.

Međunarodni dan starijih osoba

Ples u belomanastirskom Domu za starije i nemoćne osobePles u belomanastirskom Domu za starije i nemoćne osobeMeđunarodni dan starijih osoba (opširnije OVDJE) obilježava se od 1991. godine i to svakog 1. listopada (1. X.). Proglasila ga je Glavna skupština Ujedinjenih naroda 14. XII. 1990. rezolucijom 45/106 da bi se naglasila važnost osiguravanja životne sredine koja se može prilagoditi potrebama i sposobnostima stanovnika treće životne dobi.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok