MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 04 Lipnja 2019

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U subotu, 8. VI. 2019. godine, održat će se – treći put zaredom – manifestacija "Lipanj u Petlovcu". U Domu kulture i na Sportskom igralištu održat će se izložba kolača i ručnih radova (15 sati) u organizaciji Udruge žena "Fijolice", Sajam domaćih proizvoda (16 sati) te Smotra folklora "Lipanjske note" (18 sati) u organizaciji Udruge "Tradicijom za budućnost".

Za smotru folklora najavljeni su:

  1. KUD "Seljačka sloga" B. P. Selo
  2. KUU Prelog
  3. HKUD Darda
  4. ZKL "Gacka" Bizovac
  5. FA "Baranja" Beli Manastir
  6. KUU Voćin
  7. Konjički klub "Baranjsko biserje" Popovac

Sanela ex-Stanojević: proslavljanje sudbonosnog 'Da'Sanela ex-Stanojević: proslavljanje sudbonosnog 'Da'U petom mjesecu 2019. godine, u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje III", financiranog sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održane su četiri likovno-kreativne radionice pod vodstvom Ane Jeličić ponedjeljkom i utorkom od 18 do 20 sati (6-7. i 13-14. V.), na kojima je bilo 3, 4, 9 i 7 korisnica (odnosno ukupno 23 osobe).

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok