MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 14 Srpnja 2017
Petak, 14. 07. 2017.

Izložba slika Nevene Živić

Nevena Živić s roditeljima i gostimaNevena Živić s roditeljima i gostima(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U izložbenom prostoru Spomen-doma Batinske bitke otvorena je u petak, 14. VII. 2017. godine, likovna izložba "Dnevnik boja". To je treća samostalna izložba mlade umjetnice Nevene Živić, koja je rođena 1990. godine u Somboru, a djetinjstvo je provela baš u Batini. Kćerka je Batinarca Tibora Živića i Bolmanke Smiljane djevojački Radišić. Izložba je otvorena do 23. VII.

Vesna NedićVesna NedićU petak, 14. VII. 2017. godine, u Zagrebu u Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku "Oazina" direktorica i projekt-koordinatorica Vesna Nedić potpisala je ugovor za provođenje prve godine novog "Oazinog" trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira".

Program je dobiven na Pozivu za prijavu prijedloga trogodišnjih programa udruga koje djeluju u području socijalne skrbi pod nazivom "Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju udruge" za razdoblje 2017. do 2020. godine" (objavljenom 17. III. 2017. godine).

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok