MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Subota, 26 Listopada 2019

Velika gužva na Sajmu knjiga, a knjige se ne dijele besplatnoVelika gužva na Sajmu knjiga, a knjige se ne dijele besplatno(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 26. X. 2019. godine, s polaskom u 7 sati ispred belomanastirske Gimnazije, dva autobusa Baranjaca otputovala su na 64. Međunarodni beogradski sajam knjiga. Jedan autobus je financirao Pododbor SKD-a "Prosvjeta" Beli Manastir, a drugi Vijeće srpske nacionalne manjine u Gradu Belom Manastiru. Baranjski putnici platili su samo ulaznicu na sajam u iznosu od 250 dinara (oko 16 kuna).

Dom kulture u BolmanuDom kulture u Bolmanu(Fotoalbum BaranjaMedije može se vidjeti ovdje)

U subotu, 26. X. 2019. godine, s početkom u 18 sati, udruga "Zlatna žena" organizirala je svoju 4. izložbu kolača u bolmanskom Domu kulture. Tom su se prilikom članice te udruge veoma potrudile i napravile pedesetak različitih vrsta kolača.

Osim Bolmanaca i drugih gostiju, na izložbu su bile i članice sličnih baranjskih ženskih udruga iz Jagodnjaka, Kneževih Vinograda i Petlovca. Izložbu je otvorila predsjednica "Zlatne žene" Katarina Tomašević, a na izložbi je bio i načelnik Općine Jagodnjak Stevo Mlinarević, koji živi u Bolmanu.

U emisiji "Školska klupa" belomanastirskog Radija Banska kosa, koja je na programu bila u subotu, 26. X. 2019. godine, s početkom u 11, emitiran je razgovor novinarke Stane Nemet s "Oazinom" projekt-koordinatoricom Vesnom Nedić i asistenticom na projektu Sandrom Kušenić. Tema razgovora bio je "Oazin" projekt "Nasilje baš nije fer" koji se provodi kroz radionice u nižim razredima Osnovne škole Darda i Područne škole Mece.

Emisija je postavljena na YouTube pa je možete preslušati "klikanjem" na gornju sliku. Taj projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok