MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 29 Siječnja 2020

Jelena Janković, Vesna Nedić, Desa Kolesarić, Mirjana BilopavlovićJelena Janković, Vesna Nedić, Desa Kolesarić, Mirjana Bilopavlović(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 29. I. 2020. godine, s početkom u 12 sati, u Kongresnoj dvorani Bauer Hotela Lav u Vukovaru, na početnoj konferenciji predstavljen je projekt "Nova znanja – nove prilike" iz poziva "Podrška socijalnom uključivanju i poticanju zapošljavanja marginaliziranih skupina". Projekt provodi Udruga žena Vukovar u partnerstvu s Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca i udrugom "S.O.S – savjetovanje, osnaživanje, suradnja" iz Virovitice.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok