MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 27 Siječnja 2020

Logo projektaLogo projektaU srijedu, 29. I. 2020. godine, s početkom u 12 sati, u Kongresnoj dvorani Bauer Hotela Lav u Vukovaru, Ulica J. J. Strossmayera 18, održat će se početna konferencija projekta "Nova znanja – nove prilike" iz poziva "Podrška socijalnom uključivanju i poticanju zapošljavanja marginaliziranih skupina".

Projekt je financiran sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Ukupna vrijednost projekta je 833.317,89 kuna i financiran je u stopostotnom iznosu iz spomenutog fonda.

Park u centru BolmanaPark u centru BolmanaDana 30. XII. 2019. godine Glavni odbor Lokalne akcijske grupe Baranja iz Belog Manastira donio je odluku o konačnoj rang-listi natječaja za provedbu Mjere 3.1.1. "Potpora za ulaganja u društvenu infrastrukturu i proširenje lokalnih temeljnih usluga". Rang-lista je službeno objavljena 27. I. 2020. godine na LAG-ovoj web-stranici (OVDJE), a natječaj je bio raspisan 23. VIII. 2019. godine i odnosio se na ulaganja na LAG-području koje čine osam baranjskih općina (Bilje, Čeminac, Darda, Draž, Jagodnjak, Kneževi Vinogradi, Petlovac, Popovac), Grad Beli Manastir i dio Grada Osijeka koji se nalazi u Baranji, odnosno naselja Tvrđavica i Podravlje.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok