MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 17 Siječnja 2020
Petak, 17. 01. 2020.

Izrada magnetića u "Oazi"

Pokloni se mogu i izraditi, a ne samo kupovatiPokloni se mogu i izraditi, a ne samo kupovati(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 17. I. 2020. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održana je dvadeset osma "Oazina" zabavna radionica za djecu. Tema te radionice bila je izrada magnetića za frižider. Kako djeca ne bi prebrzo odradila zadatak, osmišljeno je da se prvo male drvene pločice obojaju u željenu boju.

Roba za sve uzrasteRoba za sve uzraste(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 17. I. 2020. godine, u "Oazinu" burzu odjeće i obuće stigla je velika donacija robe iz župnog Caritasa Župe Funtana. Kontakt-osoba za tu donaciju bila je Pava Štifanić, koja je sudjelovala u skupljanju, sortiranju i pakiranju robe i u organizaciji slanja velike količine odjeće i obuće u Beli Manastir.

Štand i rolap novog projektaŠtand i rolap novog projektaU petak, 17. I. 2020. godine, u "Oazu" je stigao promomaterijal za projekt "Nova znanja – nove prilike". Taj projekt provodi Udruga žena Vukovar u partnerstvu s "Oazom" iz Belog Manastira, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca te udrugom "S.O.S. – savjetovanje, osnaživanje, suradnja" iz Virovitice. Od promomaterijala stigli su štand i rolap, a ostalo će "Oaza" dobiti – kao i drugi partneri – u Udruzi žena Vukovar kad se bude održavao drugi partnerski sastanak i početna konferencija projekta.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok