MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 10 Siječnja 2020

Izgleda lako, ali nije!Izgleda lako, ali nije!(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 10. I. 2020. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održana je prva u ovoj godini, a ukupno dvadeset sedma "Oazina" zabavna radionica za djecu. Za početak godine, nakon više božićno-novogodišnjih kreativnih radionica, odabrana je igra koncentracije. Za igru su pripremljene slike dlanova i stopala, koje je za početak trebalo obojati. Nakon toga krenulo je slaganje i lijepljenje slika na pod po određenom rasporedu: slike su postavljane kao tri susjedna polja, s tim da je naslagano dvanaest takvih redova, odnosno koraka.

Petak, 10. 01. 2020.

Svjetski dan smijeha

Izreka Čarlija Čaplina o smijanjuIzreka Čarlija Čaplina o smijanju"Smijeh je najbolji lijek", krilatica je s kojom je indijski liječnik Madan Kataria 1998. utemeljio Svjetski dan smijeha, koji se slavi dva puta godišnje: 10. siječnja i 2. svibnja, i dokazao da je smijeh najbolji lijek protiv mnogih bolesti, prvenstveno protiv stresa, koji je u suvremenom načinu života u svakodnevnom porastu.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok