MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Subota, 13 Svibnja 2017
Subota, 13. 05. 2017.

Šahovski turnir umirovljenika

Beli Manastir - MohačBeli Manastir - MohačU subotu, 13. V. 2017. godine, U Belom Manastiru održana je manifestacija "Različitost je bogatstvo", kojom se naglašava važnost nacionalnih manjina. To naglašavanje naročito je važno baš u Gradu Belom Manastiru, u kome 40 posto stanovnika pripada jednoj od 18 nacionalnih manjina koje žive na tom području.

Tim povodom Udruga umirovljenika Grada Belog Manastira sa sjedištem u Ulici dr. Franje Tuđmana 2, koja ima 25 članova i u kojoj prevladavaju "manjinci", organizirala je izvan službenog programa spomenute manifestacije šahovski turnir belomanastirskih i mohačkih penzionera.

Baranjski folklorašiBaranjski folkloraši(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje i ovdje)

U subotu, 13. V. 2017. godine, s početkom u 10 sati, na belomanastirskom Trgu slobode održane su tri manifestacije: Dani vina i turizma, "Različitost je bogatstvo" i Sajam udruga Baranje 2017. Vina i turizma baš nije bilo mnogo, "Različitost" je počela već u petak (12. V.) u Pučkom otvorenom učilištu Baranyai Júlia (vidjeti ovdje), a završava u ponedjeljak (15. V.), a Sajam udruga okupio je 30 udruga iz Belog Manastira, Bolmana, Branjinog Vrha, Jagodnjaka, Petlovca i Popovca (vidjeti ovdje).

Subota, 13. 05. 2017.

Sajam udruga Baranje 2017.

Gradonačelnici Ivan Doboš i József Szekó na 'Oazinom' štandu Gradonačelnici Ivan Doboš i József Szekó na 'Oazinom' štandu (Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje-1, ovdje-2)

U subotu, 13. V. 2017. godine, od 10 do 13 sati, na Trgu slobode u Belom Manastiru održan je Sajam udruga Baranje 2017. Tu manifestaciju već dvanaestu godinu zaredom organizira Mirovna grupa Oaza. Ove godine Sajam je održan skupa s još dvije manifestacije: s Danima vina i turizma i s manifestacijom "Različitost je bogatstvo".

Gradonačelnici  Ivan Doboš i József SzekóGradonačelnici Ivan Doboš i József Szekó(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 13. V. 2017. godine, s početkom u 10 sati, a u sklopu manifestacije "Različitost je bogatstvo", dotad bezimenom belomanastirskom parku na spoju Osječke i Ulice kralja Petra Svačića, iza Inine benzinske pumpe, svečano je dano ime Park Grada Mohácsa. Time je obilježena 45. godišnjica potpisivanja povelje o prijateljstvu Belog Manastira i Mohača.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok