MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 12 Prosinca 2017

Rasplesane 'Oazine' članiceRasplesane 'Oazine' članice(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 12. XII. 2017. godine, od 18:30 do 20:30 sati, u zajedničkom prostoru Društvenog centra u Belom Manastiru, a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje – II", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, održana je druga plesna večer za osobe preko 60 godina.

Ana Jeličić, Vesna Nedić, dr. med. Miroslava Kralj, Jadranka Kuduz, Savica VujatovićAna Jeličić, Vesna Nedić, dr. med. Miroslava Kralj, Jadranka Kuduz, Savica Vujatović(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 12. XII. 2017. godine, s početkom u 18 sati, u zajedničkom prostoru Društvenog centra održana je izvanredna sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaza. Sjednicu je vodila Ana Jeličić, u radnom predsjedništvo bile su dr. med. Miroslava Kralj, Savica Vujatović i Jadranka Kuduz. Sjednici je prisustvovalo 24 od ukupno 30 članova, uz šest gostiju.

Ana Jeličić, Ljubica Buha, Vesna Nedić, Jasna Petrović, Sofija Petrović, Gordana Čiča, dr. med. Miroslava KraljAna Jeličić, Ljubica Buha, Vesna Nedić, Jasna Petrović, Sofija Petrović, Gordana Čiča, dr. med. Miroslava KraljU utorak, 12. XII. 2017. godine, s početkom u 17:30 sati, u "Oazinom" uredu održana je sjednica Upravnog odbora (UO) Mirovne grupe Oaza. Pored predsjednice "Oaze" dr. med. Miroslave Kralj, koja je po funkciji članica i predsjedavajuća UO, na sjednici su bile i sve članice UO: Ljubica Buha, Gordana Čiča, Jasna Petrović i Sofija Petrović te direktorica "Oaze" Vesna Nedić. Zapisnik je vodila Ana Jeličić.

Radno predsjedništvoRadno predsjedništvo(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 12. XII. 2017. godine, s početkom u 16 sati, u Etnološkom centru baranjske baštine održana je izvještajna skupština Udruge antifašističkih boraca i antifašista (UABA) Beli Manastir, jedine takve u Baranji. Skupštinu s čak 13 točaka dnevnog reda pripremio je i strogo vodeći računa o proceduri i formalnostima vodio predsjednik Udruge Nikola Opačić. Skupština je održana uz učešće 22 od 32 člana, što znači da je kvorum bio zadovoljen i da se nesmetano mogla odvijati od prve do posljednje točke, tj. od otvaranja do zatvaranja.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok