MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 27 Siječnja 2021
Srijeda, 27. 01. 2021.

Sastanak "Oazinog" PKO-a

'Oazin' Programsko-koordinacijski odbor'Oazin' Programsko-koordinacijski odborU srijedu, 27. I. 2021. godine, s početkom u 9 sati, održan je online-sastanak "Oazinog" programsko-koordinacijskog odbora (PKO), na kome se sudjelovale Sandra Kušenić, Vesna Nedić, Ana Jeličić i Katarina Gaćina. Sastanak je održan preko aplikacije Google Meet, vodi ga je projekt-koordinatorica Vesna Nedić, a imao je sljedećim dnevni red:

Međunarodnim danom sjećanja na žrtve holokausta želi se podsjetiti na sve žrtve nacističkih režima za vrijeme Drugog svjetskog rata.

Taj dan obilježava se diljem Europe, a u najvećem broju europskih zemalja (uključujući i Hrvatsku)  obilježava se 27. siječnja, na dan kad je 1945. godine Crvena armija oslobodila 7.500 zatvorenika koje su za sobom ostavili nacisti u koncentracijskom logoru Auschwitz u Oświęcimu u Poljskoj.

(Izvor: hr-Wiki; plakat: uniri.hr)

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok