MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 06 Kolovoza 2019

Donatorice Anna i Nika Štifanić iz PuleDonatorice Anna i Nika Štifanić iz PuleU utorak, 6. VIII. 2019. godine, za "Oazinu" burzu odjeće i obuće stigao je paket iz Pule od "Oazinih" donatorica Anne i Nike Štifanić. U paketu je stiglo dosta odjeće, dvije prekrasne školske torbe te igračke, a sve za djevojčice. Te lijepe stvari sigurno će obradovati "Oazine" mlade korisnice i u njihovo ime "Oaza" srdačno zahvaljuje svojim višestrukim donatoricama. O dosadašnjim donacijama Anne i Nike možete pročitati OVDJE, OVDJE i OVDJE.

U subotu, 10. VIII. 2019. godine, Udruga mladih Kneževo organizira 1. Kneževačku čobanijadu, koja će se održati u Domu kulture. Kotizacija iznosi 150 kuna po ekipi, a ekipa broji osam članova i dobiva: mjesto, stol, meso i pribor za jelo. Podjela je u 16, a početak kuhanja u 17 sati. Ostali detalji mogu se vidjeti na plakatu.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Mjesto: Baranja, Batina, Zeleni otok

Vrijeme: 8-11. VIII. 2019.

Ponuda:

  • kamping
  • plaža u blizini
  • hrana i piće po pristupačnim cijenama
  • bajkerima ulaz besplatan
  • svim ostalim cijenjenim gostima ulaz jednokratno 50kn, za sva tri dana

Program:

8. VIII. 2019. (četvrtak):

  • Rock DJ.
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok