MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 05 Srpnja 2019

Prava vježba za finu motorikuPrava vježba za finu motoriku(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 5. VII. 2019. godine, održana je "Oazina" zabavna radionica za djecu. Kako je i najavljeno, takve će se radionice u belomanastirskom Društvenom centru održavati svakog petka od 18 do 20 sati.

Kako su djeca koja dolaze na "Oazine" radionice različite dobi i interesa, za ovu radionicu bila su predviđena dva zadatka. Djeca su mogla izabrati što žele raditi. Jedan zadatak bio je izrada vozila – konstrukcija, koje se sastoje od raznih metalnih i plastičnih dijelova koji se spajaju malim vijcima. U zadatku je bilo potrebno dobro proučiti nacrt, sortirati dijelove i pravilno ih spojiti. Prava vježba za koncentraciju i finu motoriku. Kako je zadatak vrlo zahtjevan, niti jedno vozilo nije do kraja sastavljeno te ostaje da se na sljedećoj radionici zadatak završi.

Sušenje vešaSušenje vešaU mjesecu lipnju 2019. godine veš se u "Oazinoj" praonici prao dva puta za potrebe socijalno ugrožene osobe. Koristio se program na 40 °C, a prale su se zavjese.

"Oazina" praonica djeluje u okviru trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira" i socijalno ugroženim osobama s područja Grada Belog Manastira nudi besplatne usluge. Program financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

'Oazine' kreativke'Oazine' kreativkeU šestom mjesecu 2019. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su tri likovno-kreativne radionice pod vodstvom Ane Jeličić ponedjeljkom i utorkom od 18 do 20 sati (3-4. i 10. VI.), na kojima je bilo 7, 6 i 7 korisnica, odnosno ukupno 20 osoba, kojima ni vrela predvečerja nisu bila prepreka za dolazak i druženje.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok