MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 26 Srpnja 2019

Igra kinetičkim pijeskomIgra kinetičkim pijeskom(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 26. VII. 2019. godine, u zajedničkom prostoru Društvenog centra, održana je osma "Oazina" zabavna radionica za djecu. Bila je to radionica ponavljalica, na kojoj su ponovljeni gotovo svi dosadašnji zadaci. Razlog za to je dolazak nove djece, koja su propustila dobar dio prethodnih radionica. Na radionici je sudjelovalo jedanaestero djece.

Ivan Zadravec, direktor tvrtke Zadravec d.o.o.Ivan Zadravec, direktor tvrtke Zadravec d.o.o.(Fotoalbum BaranjaMedije može se vidjeti ovdje)

U petak, 26. VII. 2019. godine, s početkom u 9 sati, u konferencijskoj dvorani Etnološkog centra baranjske baštine u Belom Manastiru održana je "početna konferencija" tvrtke Zadravec d.o.o., na kojoj je predstavljen projekt "Jačanje konkurentnosti tvrtke Zadravec d.o.o. ulaganjem u strojeve i opremu".

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok