MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 23 Srpnja 2019

Vesna Nedić i Sofija PetrovićVesna Nedić i Sofija PetrovićU utorak, 23. VII. 2019. godine, u neformalnom ambijentu, održan je radni sastanak umanjenog projektnog tima projekta "Nasilje baš nije fer". Voditeljica projekta Vesna Nedić i Sofija Petrović, "Oazina" vanjska suradnica, trenerica na tom projektu, sastale su se da razmotre koje su sve aktivnosti odrađene, prvenstveno u Osnovnoj školi Darda, koja je i partner na projektu.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Centar za kulturu, Baranjska udruga mladih (BUM) i Grad Beli Manastir pozivaju zainteresirane na program "Lake of Music Vol. 1", koji će se u okviru "Belomanastirskog ljeta mladih" održati u petak i subotu, 26. i 27. VII. 2019. godine, na Šećeranskom jezeru.

26. VII. 2019. (petak) – Šećeransko jezero
"
Lake of Music Vol. 1"
22:00 – Wasteland
23:00 – Krist
00:00 – Kymera
01:00 – After party (kamp-zona)

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok