MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 08 Kolovoza 2019
Četvrtak, 08. 08. 2019.

8. VIII. – Svjetski dan mačaka

Belomanastirski mačakBelomanastirski mačak

Danas je (8. VIII. ) Svjetski dan mačaka. Taj je dan ustavljen 2002. godine na inicijativu Međunarodnog fonda za dobrobit životinja s ciljem da se podigne svijest ljudi o potrebama mačaka.

Međutim, pored ovog datuma, Dan mačaka se obilježava i 17. II. i to u većem dijelu Evrope, a 1. III. u Rusiji. Također postoji i Nacionalni dan mačaka, koji se obilježava 29. X. Inače. širom svijeta živi više od 500 milijuna mačaka.

(Izvor: Wikipedia)

Jadranka Kuduz, Mirjana Ćosić, Ljubica Buha, Anica Frič, Savica Vujatović, Jelisavka Brnjevarac, Dubravka SimendićJadranka Kuduz, Mirjana Ćosić, Ljubica Buha, Anica Frič, Savica Vujatović, Jelisavka Brnjevarac, Dubravka Simendić

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U sedmom mjesecu 2019. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su četiri likovno-kreativne radionice pod vodstvom Ane Jeličić ponedjeljkom i utorkom od 18 do 20 sati (1-2. i 8-9. VII.), na kojima je bilo 5, 7, 7 i 4 korisnice, odnosno ukupno 23 žene. To je samo jedan dio korisnica jer se onaj drugi dio odmarao i koristio čari vrelog ljeta jer ipak je ovo vrijeme godišnjih odmora.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok