MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 12 Svibnja 2017

Pučko otvoreno učilište Baranyai JuliaPučko otvoreno učilište Baranyai Julia(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 12. V. 2017. godine, s početkom u19 sati, u Pučkom otvorenom učilištu Baranyai Júlia, koje se nalazi u Ulici Vladana Desnice broj 79, održan je kulturni skup kojim je započela ovogodišnja manifestacija "Različitost je bogatstvo". Ta se manifestacija već šest godina zaredom održava u Belom Manastiru kako bi se naglasila važnost nacionalnih manjina.

Petak, 12. 05. 2017.

Kros RTS-a u Belom Manastiru

Start 3. i 4. razredaStart 3. i 4. razreda(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 12. V. 2017. godine, s početkom u 18 sati, na Gradskom stadionu u Belom Manastiru održan je Kros RTS-a u organizaciji Vijeća srpske nacionalne manjine u Gradu Belom Manastiru. Na krosu se okupilo 50-ak djece koja su trčala i još 15-ak njih koji su došli kao moralna podrška, a nisu mogli trčati iz zdravstvenih ili nekih drugih razloga.

Predstava inspirirana djelima Branka ĆopićaPredstava inspirirana djelima Branka ĆopićaU ponedjeljak, 15. V. 2017. godine, s početkom u 19 sati, a u sklopu manifestacije "Različitost je bogatstvo", u belomanastirskoj kinodvorani bit će prikazana komedija "Golubija vremena" u izvođenju Narodnog pozorišta Sombor.

Ulaz SLOBODAN!

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok