MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Nedjelja, 03 Prosinca 2017
Nedjelja, 03. 12. 2017.

Prvi pab-kviz u Belom Manastiru

Kafe-bar u Belom ManastiruKafe-bar u Belom ManastiruU ponedjeljak, 4. XII. 2017. godine, s početkom u 19 sati, u kafe-baru "Green Room Pub" na Trgu slobode, održat će se prvi pab-kviz (pub quiz) u Belom Manastiru. Riječ je o svojevrsnoj društvenoj igri zasnovanoj na ispitivanju znanja iz različitih područja. Najčešća forma pab-kvizova je klasični sistem "pitanje – odgovor" s pisanjem na papir, a nadmeću se ekipe od 3 do 5 članova. Učestvovanje u pab-kvizu je besplatno.

U tom klasičnom sistemu postoji 40-ak pitanja podijeljenih u razne kategorije, a na takav način kviz će biti održan i u Belom Manastiru. Svi baranjski kvizoljupci još uvijek se mogu prijaviti i pokazati i dokazati svoje znanje.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok