MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 08 Lipnja 2018

Potpisivanje ugovora sa ŽupanijomPotpisivanje ugovora sa ŽupanijomU petak, 8. VI. 2018. godine, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić u Osječko-baranjskoj županiji u Osijeku, u Upravnom odjelu za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu, potpisala je ugovor o financiranju projekta "Baranjski leksikon".

Projekt je prošao na javnom natječaju za financiranje programa i projekata udruga u kulturi Osječko-baranjske županije u 2018. godini. Vrijednost projekta je 1.000 kuna.

Kliknite na plakat za veći formatKliknite na plakat za veći format

U subotu, 16. VI. 2018. godine, održat će se – drugi put zaredom – manifestacija "Lipanj u Petlovcu". U Domu kulture i na Sportskom igralištu održat će se izložba kolača i ručnih radova (15 sati) u organizaciji Udruge žena "Fijolice" te smotra folklora "Lipanjske note" (18 sati) u organizaciji Udruge "Tradicijom za budućnost".

Za smotru folklora najavljeni su:

1) KUD "Seljačka sloga" B. P. Selo
2) KUD "Cret" Cret
Bizovački
3) KUD "Mladi Šokci" Duboševica
4) KUD "Laz" Laz
Bistrički

Etnološki centar baranjske baštine, 10. VI. 2018, 20 satiEtnološki centar baranjske baštine, 10. VI. 2018, 20 sati

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok