MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 09 Svibnja 2017

Polaganje vijenaca u BatiniPolaganje vijenaca u Batini(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje-Baranja, ovdje-Beli Manastir, ovdje-Batina i ovdje-Batina-akademija)

U utorak, 9. V. 2017. godine, po tmurnom, hladnom, a povremeno i kišovitom vremenu, u Baranji je obilježena 72. godišnjica pobjede nad fašizmom u II. svjetskom ratu. Tom prilikom položeni su vijenci na antifašističke spomenike u Bolmanu, Branjinom Vrhu, Dardi, Jagodnjaku, Kneževu, Šećerani, Belom Manastiru i na partizanskom groblju u Belom Manastiru.

Utorak, 09. 05. 2017.

Dan pobjede u Belom Manastiru

Prigodni govor Nikole OpačićaPrigodni govor Nikole Opačića(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje-1 i ovdje-2)

U utorak, 9. V. 2017. godine, od 9:30 do 11:30, Dan pobjede nad fašizmom obilježen je na području Grada Belog Manastira na četiri lokacije polaganjem vijenaca u Branjinom Vrhu na Spomenik palim borcima NOR-a i žrtvama fašističkog terora, u Šećerani na Spomenik palim borcima za oslobođenje Baranje, na belomanastirskom Trgu slobode na Spomenik palim borcima Crvene armije te na spomenik i na biste Ernea Kiša, Sare Bertić i Jovana Lazića na Partizanskom groblju.

Sastanak u 'Oazinom' ureduSastanak u 'Oazinom' ureduU utorak, 9. V. 2017. godine, u "Oazinom" uredu održan je sastanak "Oazinih" aktivistica s Mihajlom Rankovićem iz Udruženja "Baranja" iz Luga, koje je organizator Obiteljskog dana i osme po redu biciklijade "Baranja 2017". Sastanak je održan povodom "Oazine" provedbe kreativne radionice s djecom i mladima u sklopu te manifestacije.

Obiteljski dan održat će se u subotu, 20. V. 2017, u 10 sati, u Kneževim Vinogradima na terenima SRC Bazeni i sportskim terenima Osnovne škole Kneževi Vinogradi. Tim događajem obilježava se Međunarodni dana obitelji (15. svibnja).

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok