MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 19 Svibnja 2017

Belomanastirski maturantiBelomanastirski maturanti

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Ugovor za novi projektUgovor za novi projektU petak, 19. V. 2017. godine, dopisnim putem, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić potpisala je ugovor vrijedan 64.000 kuna s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku za financiranje projekta "Dostojanstveno starenje – II". Projekt je prošao na natječaju za prijavu projekata usmjerenih unapređenju kvalitete života starijih osoba putem organiziranih dnevnih aktivnosti u lokalnoj zajednici u okviru raspoloživih sredstava Državnog proračuna za 2017. godinu.

Obiteljsko druženje i biciklijadaObiteljsko druženje i biciklijadaU subotu, 20. V. 2017. godine, Udruženje "Baranja" iz Luga organizira "Obiteljski dan" u Kneževim Vinogradima, na terenima SRC-a Bazeni i na sportskim terenima Osnovne škole Kneževi Vinogradi. Programom su predviđene prezentacije, radionice, natjecanja te organizirani dolazak biciklima na odredište.

Tim događanjem obilježit će se 15. svibnja – Međunarodni dan obitelji. U okviru događanja organizira se i 8. po redu biciklijadu za učenike osnovnih škola.

Aktivnost se provodi u okviru pilot-programa"Novi pristup provedbi mjera obiteljskopravne zaštite". Partneri u provedbi su Centar za socijalnu skrb Osijek i Centar za socijalnu skrb Beli Manastir. Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Program manifestacije

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok