MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Izvještaji

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 23. IX. 2020. godine, s početkom u 16 sati, "Oazin" volonterski centar svojom se akcijom priključio desetoj, jubilarnoj nacionalnoj kampanji "Hrvatska volontira", koja se ove godine odvija pod pokroviteljstvom Zorana Milanovića, predsjednika Republike Hrvatske. Akcija, koja je trajala tri sata i u kojoj je učestvovalo 18 volontera od 25 do 80 godina: Ana, Anica, Jadranka, Jelisavka, Jovan, Katarina, Katica, Marija, Mirjana, Mirko, Monika, Nikola, Rožika, Sandra, Stevo, Terezija, Vida i Vesna, odvijala se na šetnici oko Šećeranskog jezera, pod nazivom "Ne samo danas…"

Tribine Gradskog stadiona pred rušenjemTribine Gradskog stadiona pred rušenjem(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Grad Beli Manastir trenutno provodi projekt "Gradski sportski park" vrijedan više od 32 milijuna kuna, a odnosi se na dvije lokacije – kompleks bazena te gradski stadion. Nakon završetka izgradnje gradskih bazena, krenuli su radovi i na drugoj lokaciji projekta. Trenutno se na gradilištu uklanjaju postojeće građevine.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok