MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Izvještaji

Mara, Ana i GretaMara, Ana i GretaDana 17. IX. 2020. godine, u "Oazinom" dnevnom boravku, održane su još jedne "Oazine" dnevne aktivnosti četvrtkom, kojima su i ovog puta prisustvovale dvije članice stalne ekipe: Mara i Greta, dok su druge dvije članice bile spriječene, tako da im se odmah pridružila dežurna volonterka Ana. Igra je, kao i uvijek, bila zanimljiva i do kraja napeta, tako da je i vrijeme provedeno uz "Rummy" brzo proteklo.

Anita Drenjančević (Bilje)Anita Drenjančević (Bilje)

Nakon prvih, drugih i trećih izvještaja, o kojima smo pisali ovdje, ovdje i ovdje, četvrti (i završni) izvještaji polaznika osposobljavanja za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU stizali su do 17. IX. 2020. godine na e-mail Vesne Nedić, koordinatorice projekta "Nova znanja – nove prilike" za Osječko-baranjsku županiju.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok