MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Izvještaji

Ana, Klara, Mara i GretaAna, Klara, Mara i GretaU četvrtak, 22. X. 2020. godine, u "Oazinom" dnevnom boravku, održane su još jedne "Oazine" dnevne aktivnosti. Kao i obično, trajale su od 15:30 do 18 sati, mada su po reakcijama prisutnih korisnica Klare, Mare i Grete mogle potrajati i duže. Naime, one su s volonterkom Anom, kao i obično, igrale svoju omiljenu društvenu igru "Rummikub".

Druženje je, usprkos rivalstvu i velikoj želji za pobjedom svake od njih, proteklo u ugodnoj i mirnoj atmosferi. Naravno, uz svako druženje ide kava, bez koje se ne može, kao i pretresanje dnevnih događanja i novosti o koronavirusu kao neizostavnim temama. I tako, uz riječ po riječ, uz igru za igrom, stiže i kraj lijepom druženju četvrtkom.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok