MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 22 Veljače 2021
Ponedjeljak, 22. 02. 2021.

Rad s polaznicom osposobljavanja

Vesna Nedić - rad od kuće (dok god epidemiološka situacija ne bude povoljna)Vesna Nedić - rad od kuće (dok god epidemiološka situacija ne bude povoljna)U toku veljače 2021. godine "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić radila je (što online, što telefonom) s Katarinom Gaćina na pripremi projekata za koje su raspisani natječaji. Katarina je prošle (2020) godine bila polaznice osposobljavanja za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU prema projektu "Nova znanja – nove prilike".

Jedna od aktivnosti tog projekta je i uključivanje polaznikā osposobljavanja u rad udruga koje su ga provodile i to kroz praćenje natječaja i pripremu projekata za natječaje.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok