MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 04 Studenog 2019

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U subotu, 9. XI. 2019. godine, s početkom u 18:30 sati, u belomanastirskoj kinodvorani održat će se 8. susreti reproduktivnih folklornih ansambala pod imenom "U jesen si Baranjo lipa". Susrete organizira Hrvatsko kulturno-umjetničko društvo Beli Manastir u suorganizaciji Centra za kulturu i Ogranka Matice hrvatske u Belom Manastiru.

Nastupaju:

  • HKUD Beli Manastir
  • KUU "Cernik" Cernik
  • KUU "Kristal-Sladorana" Županja
  • HKUD "Kolo" Subotica
  • MKU "Pélmonostor" Beli Manastir

Susreti se organiziraju u sklopu obilježavanja Dana Grada Belog Manastira.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U subotu, 9. XI. 2019. godine, s početkom u 17:30 sati, u Nastavno-sportskoj dvorani u Belom Manastiru održat će se X. Smotra srpskog folklora Slavonije, Baranje i Zapadnog Srema. Smotra se održava u sklopu programa obilježavanja Dana Grada Belog Manastira, a na njoj će nastupiti 15 KUD-ova.

Organizator smotre je Zajedničko vijeće opština iz Vukovara, domaćin je belomanastirski SKUD "Jovan Lazić", a pokrovitelj Savjet za nacionalne manjine Republike Hrvatske.

Na Smotri nastupaju:

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok