MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Subota, 19 Kolovoza 2017

Sabina Rončević i Ana JeličićSabina Rončević i Ana JeličićU subotu, 19. VIII. 2017. godine, drugog dana Festivala Tarda, u sklopu raznovrsnih događanja u parku Dvorcu Esterházy, organiziran je i sajam rukotvorina i gastroponude. Među mnogobrojnim štandovima svoje mjesto imao je i "Oazin" štand, sa svojim prepoznatljivim rukotvorinama, koje su se ponosno šepurile na vrelom suncu.

Gradska knjižnica SuboticaGradska knjižnica SuboticaГрадска библиотека Суботица / Gradska knjižnica Subotica / Szabadkai Városi Könyvtár osnovana je 1890. godine, a od 1953. godine nalazi se u neobaroknoj zgradi nekadašnje Kasine na adresi Ulica Cara Dušana 2.

'Oazina' kreativka Ana Jeličić'Oazina' kreativka Ana Jeličić(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Drugog dana Festivala Tarda, u subotu, 19. VIII. 2017. godine, "Oazine" aktivistice Ana Jeličić i Stela Fabijan u parku Dvorcu Esterházy održale su kreativnu radionicu izrade nakita. Radionica namijenjena djeci i mladima, a u organizaciji Udruge za ruralni turizam Đola, privukla je povelik broj zainteresirane djece, ali i odraslih.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok