MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir
Utorak, 21. 03. 2023.

Likovno-kreativna radionica

Kreativni rad zamijenilo je druženjeKreativni rad zamijenilo je druženjeU utorak, 21.3.2023. godine, što bi mi rekli na prvi dan proljeća, mada sada kažu da je malo požurilo, održana je još jedna "Oazina" likovno-kreativna radionica.

Radionici, u vremenu od 17 do 19 sati, pored voditeljice Ane, prisustvovale su "Oazine" korisnice Mirjana, Jadranka, Savica, Mara i Klara koje su iskoristile sunčano poslijepodne za druženje na otvorenom.

Sastanak i ujedno pakiranje majicaSastanak i ujedno pakiranje majicaU utorak, 21.3.2023. godine, "Oazine" aktivistice održale su kratak sastanak u vezi predstojeće edukacije "Biti volonter" na kojoj će sudjelovati učenici sve tri belomanastirske srednje škole. Dok su razgovarale o detaljima, završavale su posljednje pripreme, a u to spada i pakiranje promidžbenih materijala – majica. 

Vesna, Ana, Sandra i Dragana složile su majice, povezale ih ukrasnom vrpcom i stavile etiketu. Majice su pripremile i odvojile za učenike koji će pohađati edukaciju. Dok se pakiralo ponovila su se zaduženja ponaosob kako bi se sve odvilo po planu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok