MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir

Radio Banska kosa: Stana NemetRadio Banska kosa: Stana NemetU četvrtak, 4. II. 2021. godine, s početkom u 10:25, novinarka Stana Nemet s belomanastirskog Radija Banska kosa snimila je razgovor o aktivnostima "Oazinog" programa "Dostojanstveno starenje" s Vesnom Nedić, asistenticom na tom programu. Nešto kasnije razgovarala je i s Natalijom Havelka, pravnicom i izvršnom direktoricom Centra za mir, nenasilje i ljudska prava – Osijek, koji je partner na tom programu.

Četvrtak, 04. 02. 2021.

Svjetski dan borbe protiv raka

Svjetski dan borbe protiv rakaSvjetski dan borbe protiv rakaU svijetu se svake godine 4. veljače obilježava Svjetski dan borbe protiv raka kao jedinstvena inicijativa za borbu protiv te globalne epidemije. Tim se obilježavanjem nastoji podići svjesnost i znanje o raku i tražiti od vlada i pojedinaca u cijelom svijetu da poduzmu što učinkovitije mjere u borbi protiv raka. Od 2019. do 2021. godine Svjetski se dan borbe protiv raka obilježava krilaticom "Jesam i hoću", uz poruku da svatko osobno može učiniti mnogo kako bismo smanjili breme malignih bolesti u društvu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok