MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir

Projekt 'Nova znanja - nove prilike'Projekt 'Nova znanja - nove prilike'U srijedu, 3. II. 2021. godine, s početkom u 10 sati, u sklopu projekta "Nova znanja – nove prilike" (kodni broj: UP.02.1.1.06.0082), a u organizaciji Mirovne grupe Oaza Beli Manastir, održana je online, kako je i najavljeno ovdje, prezentacijsko-komunikacijsko-motivacijska radionica preko aplikacije Google Meet. Radionica je održana za jednog polaznika s područja Osječko-baranjske županije, koji je nezaposlena osoba prijavljena na Zavod za zapošljavanje u Belom Manastiru.

Radionicu je držala Vesna Nedić, koordinatorica na projektu iz Osječko-baranjske županije. Na radionici je bio Marko Antić iz Karanca.

Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok