MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir
Ponedjeljak, 01. 02. 2021.

Sastanak Ženske mreže Hrvatske (2)

'Oaza' na sastanku ŽMH'Oaza' na sastanku ŽMHU ponedjeljak, 1. II. 2021. godine, s početkom u 18 sati, održan je online-sastanak članica Ženske mreže Hrvatske (ŽMH). Sastanak je organizirala koordinatorica ŽMH Sanja Juras.

I ovaj put, kao i na prošlom sastanku ŽMH, raspravljalo se o planiranju kampanje zagovaranja donošenja nove "Nacionalne politike ravnopravnosti spolova" koja, kako je netko rekao, već pet godina leži u ladici i nikako da se donese.

Na online-sastanku bile su predstavnice osam članica ŽMH, a među njima i Vesna Nedić ispred "Oaze".

Ponedjeljak, 01. 02. 2021.

Fotovijest: Snijeg i ptice

Vrapci i gdjekoja sjenicaVrapci i gdjekoja sjenica(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Posljednjeg siječanjskog dana 2021. godine prvo je padala dosadna kiša, a onda je zasniježilo i sniježilo cijelo poslijepodne i veče, sve do jutra, kad je Beli Manastir osvanuo – kako bi to pjesnici rekli – pod bijelim pokrivačem. Tad je trebalo uzeti lopate u ruke i očistiti pločnike, staze i kolske ulaze i – nahraniti ptice, kao što je to urađeno u Betonskoj 55.

A ptice nepogrešivo znaju gdje se netko brine o njima pa su navalile da se počaste: uglavnom vrapci i gdjekoja sjenica.

Nalazite se ovdje: Naslovnica
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok